Feelmax® varvassukat: Vähemmän hikoilua, rakkoja ja hankaumia…

Normaali sukka painaa varpaita yhteen…se ei ole luonnollista. Feelmaxin varvassukka pitää varpaat erillään, kuten evoluutio on suunnitellut ne toimimaan. Pitkällä aikavälillä sukat estävät myös epämuodostumien syntymistä (yhdessä oikeanlaisten kenkien kanssa).

Jaloissamme on n. 250 000 hikirauhasta. Ne voivat tuottaa jopa kupillisen hikeä päivässä. Hikirauhasia on erittäin paljon varpaiden väleissä. Varvassukat vähentävät juuri tästä johtuen hikoilua eristämällä ihokontaktin varpaiden välillä. Saman syyn takia sukat vähentävät rakkoja ja hankautumia.

Feelmax on kehittänyt erilaisia kuituseoksia eri käyttötarkoituksiin: urheiluun, jalkaongelmiin ja mukavuuteen.

Käyttökohteet varvassukkiin

Basic
Puuvillainen yleissukka. Monia eri värivaihtoehtoja, raidoilla tai ilman.

Coolsport
Tekninen varvasukka erityisesti urheiluun. Valmistettu keinokuidusta, joka on käsitelty Kolloidisella hopealla. Tämä “Aerosilver” käsittely alentaa huomattavasti bakteeri- ja sienikasvua jaloissa.

Silver Health
Terveyssukka erityisesti hauraalle iholle. Lanka sisältää pieniä hopeisia X-Silver nano-partikkeleita. Sukat ovat normaalia väljempiä, ja erityisen sopivia Diabeetikoille.

Thermo
Toesock for cold environments. Reduces sweating, odour and blister formation. Very soft Terry cloth to wick the moisture away from the skin.

Charcoal
Paljon hikoaville jaloille. Puuhiili langoissa imee hajua ja hikeä.