Feelmaxin tiimi

Kare TikkaToimitusjohtaja
Kare on Pentti Bruunin kanssa yksi uuden Feelmaxin perustajajäsenistä. Hän on ollut paljasjalkafani pienestä pitäen. Kilpapurjehtijana hän huomasi miten Feelmaxin ultraohut pohja mahdollisti parhaan mahdollisen venetuntuman, ja paransi tasapainoa. Ennen Feelmaxia Kare työskenteli kansainvälisessä franchising-ketjussa johtotehtävissä.
Jae-hwa HongVarvassukkien Tuotantopäällikkö
Jae-hwa on valvonut Feelmaxin sukkatuotantoa jo vuodesta 1999 lähtien. Hän on Etelä-Koreassa tunnettu paljasjalkakulttuurin edelläkävijä.
Juha HaverinenMyynti
Juha on ollut Feelmaxin tiimissä aivan alusta lähtien, kun yritys toi 90-luvulla varvassukat Suomen markkinoille. Hän oli ennen arvostettu miesmalli, kunnes arvostettu paljasjalkabusiness vei miehen mukanaan. Ja sillä tiellä hän yhä on…
Juhani PulkkaAsiakaspalvelu
Juhani on alkuperäisen Feelmaxin perustaja. Hän kehitti yhdessä poikansa Jarnon kanssa alkuperäisen paljasjalkakenkä-konseptin. Juhani on entinen Ilmavoimien upseeri, mutta teki radikaalin ratkaisun ja päätti pitää (palkas)jalkansa tukevasti maassa. Pulkan perhe on ollut todellinen ohutpohjakenkien uranuurtaja koko maailmassa.

Hallitus

Pentti BruunHallituksen puheenjohtaja
Pentti on Diplomi-insinööri, mutta on heittänyt funktiolaskimensa syrjään, ja keskittynyt yrityskauppoihin ja – järjestelyihin. Pentti on tunnettu Karate-valmentaja ja -kilpailija, joka huomasi kuinka Feelmaxit paransivat hänen tasapainoaan ja kehonhallintaansa. Pentti on yksi uuden Feelmaxin perustajista, ja luonnollisesti haluaa potkaista Feelmaxin korkealle…
Aki KarihtalaJäsen
Aki on pitkänlinjan kansainvälinen ammattilainen urheiluvälineteollisuuden piiristä. Hän työskenteli yli 20 vuoden ajan Exelillä johtotehtävissä vastaten sport-liiketoiminnanyksiköstä. Akilla on urheilutausta jenkkifutiksesta sekä talviurheilulajeista.
Peter PippingsköldJäsen
Peter on erittäin arvostettu kirurgi, sekä Ortopedian ja Traumatologian erikoislääkäri. Hän on entinen jääkiekkoilija, ja luottolääkäri kun huippu-urheilija pitää leikata. Peter on vuosia puhunut paljasjalka-idean puolesta potilailleen. Hän tuo lääketieteellisen näkökulman Feelmaxin kenkien suunnitteluun.
Jarmo VahtervuoJäsen
Jarmo on asiantuntijamme jalkineteollisuudesta. Hän on työskennellyt yli 20 vuoden ajan Niken johtotehtävissä vastaten heidän jalkinetuotannostaan.