FAQ – Tåstrumpor

Med tåstrumpor svettas foten mindre och det uppstår inte lika lätt skavsår , blåsor eller andra slitningar. Strumporna gör det möjligt för tårna att breda ut sig på ett naturligt sätt när vi går. Våra specialstrumpor kan tom bekämpa fotsvamp eller bakteriehärdar. Vi kan också rekomendera våra tåstrumpor för diabetiker.
Det finns 7 olika storlekar., 2 storlekar för barn , 3 storlekar för vuxna 35 – 39 , 40 – 43 och 44 – 48. Våra strumpor är mycket elastiska , och för en fot i storlek 44 – 48 , kan bra använda strumpa i storlek 40
Vi använder flera olika kombinationer , beroende användningsändamålet. Materialen är bomull , konsfibrer , textilsilver, träkol o.s.v. Vi är måna om att materialen är av högsta kvalitet.
Strumporna håller fötterna torrare ( mindre svettning ) , och gör att foten inte känns så kall.
Barnen lär sig snabbt att klä på sig strumporna. Första gångerna kan kan vara en aning besvärliga innan strumporna har format sig enligt foten.
Strumporna kan kännas en aning annorlunda i början . Men när man vant sig vid dem så vill man inte använda ens andra strumpor.
Strumporna har en resår runt fot X X Resoren håller strumpan i rätt läge .
För att tillverka ett par av tåstrumporna så går det 8 – 10 gånger mer tid för tåstrumporna. Det finns inga skavande sömmar i tåstrumporna. Tillverkningsmetoden är därför mer invecklad.
Nej , det behöver du inte. Du kan använda samma skor som vanligt med tåstrumporna.