Team Feelmax

Kare TikkaVerkställande Direktör
Kare och Pentti Bruun är dom två som är grundare och ägare till det nya Feelmax bolaget. Kare har varit barfotaentusiast ända sedan liten. Som aktiv tävlingsseglare märkte han hur Feelmax tunna botten gjorde att han hela tiden hade bästa tänkbara båtkänslan, och också bättre balans. Före Feelmax jobbade Kare i ledande ställning i en internationel franchising kedja.

Produktionschef :

Thomas SpitzerSkor
Thomas har jobbat i över 30 år med branchledande märken inom fritidsskor. hans arbetsgivare har varit bl.a. Nike, Puuma, Converse, Timberland, och Sketchers. Thomas ansvarar för produktionen, produktutvecklingen och kvalitetskontrollen. han har jobbat med feelmax sedan år 2006.
Jae - hwa HongTåstrumpor
Jae – hwa har varit ansvarig för tillverkningen av tåstrumporna sedan år 1999 . I Korea är han en föregångare och entusiast för barfotagåendet.
Juha HaverinenFörsäljning
Juha har varit med i Feelmax ända från början då bolaget introducerade tåstrumporna i Finland på 90 – talet. Han var tidigare också en uppskattad och erkänd modell. Han blev helfrälst av barfotagåendet och tåstrumporna när den “trenden” började göra sig gällande på marknaden. Och på den vägen är han fortfarande .

STYRELSEN

Pentti BruunStyrelseordförande
Pentti är civil ingenjör, men har satt sin kalkylator åt sidan och konsentrerat sig på företagsaffärer och konsulterat i företagsvärlden. Han är en känd karate coach och tävlar själv också. det var i karaten han upptäckte nyttan av Feelmax och hur han fick bättre balans och bättre kontroll av kroppen. Pentti är en av grundarna i det nya Feelmax, och han har stora ambitioner vad gäller Feelmax .
Jukka MäkinenStyrelse medlem
Jukka är en känd Venture Capital investerare. Han har jobbat inom ledningen för ett flertal kända storbolag bl. a. Siemens, Oracle och IBM. Jukka är utbildad Ekonomiemagister – och han ansvarar för strategin i Feelmax och är stark inom området för ekonomin.
Peter PippingsköldStyrelse medlem
Peter är en erkänd kirurg, specialiserad inom ortopedi och traumatologi. Han har varit aktiv hockeyspelare, och inkallad specialläkare, då någon toppidrottare har opererats. Peter har i åratal talat varmt om barfotagående för sina patienter. Han är den som står för den medicinska synvinkeln vid utvecklingen av Feelmax barfotaskor eller minimalistiska skor.
Jarmo VahtervuoStyrelse medlem
Jarmo är vår specialist inom skoindustrin. Han har jobbat över 20 år i ledande ställning för Nike där han ansvarade för produktionen.
Juhani PulkkaKundsupport / skolning
Juhani är ursprunglig grundare av Feelmax bolaget. Han utvecklade tillsammans med sin son det riktiga, originalkonseptet till barfotaskorna . Juhani har tidigare fungerat som officer inom flyget, men gjorde sedan ett radikalt beslut, d.v.s. han beslöt hålla barfotafötterna stadigt på marken . Alla i familjen Pulkka har varit föregångare, pioniärer, för minimalistskor i hela världen.