Till vad passar Feelmax barfotaskor?

Feelmax kan bra användas till många olika aktiviteter: fritid, idrott, stugan, stan o.s.v. Det är många topidrottare som använder just våra skor. Idrottarna använder Feelmax vid uppvärmning och när dom stretschar och varvar ner.

Men vi har massor av nöjda kunder som använder skorna i helt vanliga vardagliga miljöer, bl a i gymmet, under resor, på semestern, på jobbet, eller bara i den vanliga miljön hemma på vardagarna.

För barn i växande ålder är det extra viktigt med rätta och riktiga skor. Skor som inte begränsar eller styr foten, men som skyddar den. Dom skall använda skor som där foten får röra sig naturligt och där fotens alla muskler används aktivt. Två mycket viktiga egenskaper är skons flexibilitet och formgivningen så att den sitter på foten bekvämt och stadigt.

IDROTT UTOMHUSAKTIVITETER JOBBET
Löpning / jogging Vandring / skogen Kontoret
Gång / promenad Trädgården Lagret
Aerobic / zumba Nordic walking / stavgång Alla jobb där man står och går
Gymmet Badstranden
Fitness Surfing / paddling
Pilates På stugan
Jooga

Feelmax är den ideala skon med på resan, eftersom dom behöver så lite utrymme. Skon kan rullas tom på rulle och då kan du sätta skorna i fickan. Dom väger nästan ingenting och kan användas som en allround sko överallt. Du kan ersätta många skor med Feelmax, bl.a. tåsandaler, sandaler, tofflor, innerskor, sockor. För allt detta behöver du bara 1 par små Feelmax skor.
Sätt på skorna under pausen med motorcykeln, cykeln eller under flygresan, på semester resan…